Materiaalit

Elina on kehittänyt Felt Factionin huovutusmateriaalit ja tarvikkeet tehdäkseen huovutuksesta hauskempaa ja helpompaa.

Alkuaikojen huovutusvilla (karstavilla) vaihtuikin muutamassa vuodessa esihuopiin eli neulahuopiin, jotka mahdollistavat mm. kolmiuloitteiset muodot ja töiden rakentamisen kuivana. Neulahuovilla huopatöitä ei tarvitse huovuttaa heti ja rakenteet pysyvät kevyinä. Huovutuksesta saa nauttia omaan tahtiin!

Kolmiulotteinen huovutus on paljon nopeampaa, kun voit leikata ja ommella neulahuovista haluamasi muodot. Jämät on helppo hyödyntää ja huovutus on edullisempaa ja ekologisempaa.

Elina on suunnitellut itse Felt Factionin huovutusmateriaalit ja näitä materiaaleja ei siis löydy mistään muualta. Sivulla näkyvät ohjeet ja vinkit ovat Elinan materiaaleille tehtyjä. Elinan kehittämissä materiaaleissa on syynsä ja jokainen neulahuopa sivuilla on testattu toimivaksi omien ja asiakkaiden toiveiden mukaan.

Myynti suoraan kurssipaikoille

Huovutuskurssien opettajat huomio!

Nyt voit saada Akin tai Felt Factionin assarit esittelemään ja myymään materiaaleja suoraan kurssipaikallesi. Ota hyvissäajoin yhteyttä Akiin ja sovi myynnistä (yhteydenoton täytyy tulla suoraan kurssin vetäjältä). aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466

Alle 30€ tilauksiin lisäämme 3€ pienlaskutuslisän.

Näytetään tulokset 1–12 yhteensä 54 tuloksesta