HIRVIä -viikonloppu Kälviällä!

Valmista itsellesi uniikki hirvihattu 3 päivän huovutuskurssilla Kälviällä 14.-16.10.2022.

Ota hirveä sarvesta kiinni ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://www.kpedu.fi/hakijalle/koulutustarjonta/koulutus/hirvi%C3%A4—viikonloppu_(a104413)

Ilmoittautuminen päättyy 2.10.

Lisätietoja kurssista löydät ilmoittautumislinkistä.

Huovutuskurssijuliste Hirviä -viikonlopusta Kälviällä.

Kesällä 2022 poikkeuksellisesti ei järjestetä kesäkursseja.

Kesällä 2022 poikkeuksellisesti ei pidetä kesäkursseja, sillä keskitymme taloremonttiin ja tyttäremme häihin. Materiaalitilaukset toki hoituvat normaaliin tapaan, jotta pahemmilta vieroitusoireilta vältytään.

Seuraa päivityksiämme somessa ja nettisivuillamme – yllätyksiä tulossa!

Felt Factionin tiimi toivottaa ihanaa ja idearikasta kesää kaikille!


Lisää kesän 2021 kurssikuvia löydät tästä.

Tietoa kurssipaikasta ja kesäkursseista

Kurssilaiset nauravat Elinan edessä pöydän ääressä.

Yli 10 vuoden ajan Felt Faction on järjestänyt kesäisin kansainvälisiä huovutuskursseja Orimattilassa Salusjärven leirikeskuksessa. Felt Factionin kursseja on kutsuttu elämyskursseiksi – tahti on kova, mutta samanhenkisessä seurassa aika kuluu kuin siivillä.

Kesäkursseilla opetusta on 8h päivässä, mutta kurssilaiset voivat huovuttaa vaikka koko yön! Leirikeskus on kurssilaisten käytössä yötä päivää kurssien ajan. Illalla voi saunoa ja käydä järvessä uimassa.

Kansainvälisille kursseille osallistuu kurssilaisia eri puolilta maailmaa ja kurssikielenä toimii sujuvasti Suomi ja Englanti. Opit ei varmasti mene ohi, sillä kurssilla on kielitaitoisia assareita kääntämässä, mikäli tarvitsee.

Nainen nousee avannosta Elinan erikoinen huopahattu päässä.

Kurssin loputtua on pää sekaisin uusista ideoista ja uusista opituista tekniikoista sekä upeista valmiista huopatöistä. Kursseista ilmoitetaan täällä kurssiosiossa ja uutisissa.

Huovutuskurssien aiheet riippuvat täysin siitä, mistä Elina on innostunut milloinkin. Monesti kurssit ovat esimerkiksi hattukursseja, joissa opetellaan jokin uusi tekniikka tai Elinan kehittämän materiaalin käyttö.

Kurssilaiset ovat Elinan ja pöydän ympärillä kuuntelemassa opetusta ja katsovat mallitöitä.

Elina ei opeta vakituisesti missään, vaan ulkomaankeikkojen lisäksi pyydetään häntä myös usein kotimaassa vetämään huovutuskursseja esim. alan kouluihin tai opistoihin.

Huovutuskurssi Belgiassa. Kurssilainen Elinan vieressä ja hatun tekele pöydällä.

Jos haluat Elinan kouluttamaan tapahtumaasi tai työpaikallesi, ole yhteydessä Akiin aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466.

Elinan huovutuskurssit saattavat järjestyä myös paikkakuntasi kansalaisopiston tai Taito-keskuksen kautta.

Materiaalien myyn­ti suo­raan kurs­si­pai­koil­le

Huovutuskurssien opettajat huomio!

Nyt voit saada Akin tai Felt Factionin assarit esittelemään ja myymään materiaaleja suoraan kurssipaikallesi. Ota hyvissäajoin yhteyttä Akiin ja sovi myynnistä (yhteydenoton täytyy tulla suoraan kurssin vetäjältä). aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466

Elinan omilla kursseilla materiaalit voit ostaa paikanpäältä. Myynnistä löytyy myös aina uutuuksia, joita ei nettikaupassa ole!

Kursseja osotellessa voit katsoa huovutusohjeita Youtube kanavaltamme! Kanavalta löydät myös materiaaliesittelyt.

Seuraa kanavaa, niin saat ilmoitukset uusista videoista.