Felt Factionin inspiroivat kansainväliset kesäkurssit ovat täällä taas!

Felt Faction järjestää kaksi kolmen päivän huovutuskurssia kesällä 2024:

”Huivahdus” 25.-27.7.2024 ja ”Läppä lentää” 28.-30.7.2024.

Kursseilla opettajina toimii tuttuun tapaan Elina Saari ja Oona Jakku. Kurssikielenä on pääasiassa suomi, mutta osallistujista riippuen opetus järjestyy myös englanniksi tai espanjaksi.

Kurssien hinta on yksittäin 340€. Hinta sisältää opetuksen ja majoituksen Salusjärven leirikeskuksessa. Mikäli valitset molemmat kurssit, yhteishinta on 600€. Kurssit laskutetaan vasta, kun kurssit on täynnä. Voit ilmoittautua yhdelle tai molemmille kursseille. Pidäthän kiirettä, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäiselle kurssille ”Huivahdus” max osallistujamäärä on 12 kurssilaista ja ”Läppä lentää” 14 kurssilaista. Kurssien täyttymisen jälkeen ilmoittautumisia otetaan varasijoille mahdollisia peruutuksia varten.

Kurssikirje ja ”Tuo mukanasi -lista” lähetetään touko-kesäkuun vaihteessa ilmoittautuneille. Kurssipaikalla on myynnissä tarvittavat materiaalit. Elinan uniikkeihin käsinvärjättyihin materiaaleihin voit tutustua nettisivuillamme.

Huom! Varmistathan, että ilmoittautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat sellaisia, josta sinut tavoittaa kesälläkin.

Ilmoittautumisaikaa on 15.5.2024 asti.

Hinta 340€. Sisältää opetuksen ja majoituksen Salusjärven leirikeskuksessa. Yhteishinta molemmille kursseille 600€.

Kurssin kesto on 3 päivää. Opetusta kurssilla on klo 9-17 (aloituspäivänä klo 10-17), mutta itsenäistä huovutusaikaa on vaikka läpi yön!

Osallistujamäärä: 8-12 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssipaikka: Salusjärven leirikeskus, Orimattila.

Opettajina Elina Saari ja Oona Jakku.

Opetuskieli: suomi (englanti, espanja)

Tällä kurssilla valmistetaan merino- ja silkkikuiduista ohuita verkkomaisia, kauniita ja superkevyitä huiveja sekä asusteita. Elinan kehittämän tekniikan ansiosta voit valmistaauniikin asusteesi kappaleita osissa ja yhdistää ne, kun sinulla on aikaa. Kurssin tavoitteena on tutustua tähän tekniikkaan ja valmistaa sillä huivi sekä jakku, tai muu vastaava asuste. Halutessasi voit yhdistää nunoa designiisi.

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla kokenut huovuttaja – tästä kurssista irtoaa uutta oppia varmasti kaikille. Tärkeintä on aito innostus ja tekemisen riemu!

Kurssilla käytettävät materiaalit: merino- ja silkkimerinotopsit, Uusi Lumi, Ohukainen sekä nunotarvikkeita. Materiaalimenekki riippuu täysin omasta designistasi.

Huovutusmateriaaleja ja -tarvikkeita voit ostaa suoraan kurssipaikalta. Hyllyistä löytyy runsain mitoin Elinan käsinvärjäämiä uniikkipaloja ja extramateriaaleja, joten löydät varmasti omat suosikkisi.

Ilmoittautumisaika 15.5.2024 asti.

Hinta 340€. Sisältää opetuksen ja majoituksen Salusjärven leirikeskuksessa. Yhteishinta molemmille kursseille 600€.

Kurssin kesto on 3 päivää. Opetusta kurssilla on klo 9-17 (aloituspäivänä klo 10-17), mutta itsenäistä huovutusaikaa on vaikka läpi yön!

Osallistujamäärä: 10-14 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssipaikka: Salusjärven leirikeskus, Orimattila.

Opettajina Elina Saari ja Oona Jakku.

Opetuskieli: suomi (englanti, espanja)

Kolmen päivän ”Läppä lentää” -kurssilla valmistat kahdet muhkeat ja varmasti uniikit korvaläpät! Tavoitteena kurssilla on yhdistää läppiin Elinan hatuista tuttuja kolmiulotteisia elementtejä oman taitotason mukaan – nappuloita, kraatereita, lärpäkkeitä, härpäkkeitä, hörhöjä tai vaikka sarvia! Niille, joille Elinan tekniikat ovat ennestään tuttuja on elementtien kanssa taivas vain rajana. Tällä kurssilla ainoastaan tavallisten korvaläppien tekeminen on kielletty.

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla kokenut huovuttaja – tästä kurssista irtoaa uutta oppia varmasti kaikille. Tärkeintä on aito innostus ja tekemisen riemu!

Kurssilla käytettävät materiaalit: Jääkarhu, Ohukainen ja metallinen korvaläppäaihio. Materiaalimenekki riippuu täysin omasta designistasi.

Läppäaihioita ja muita huovutusmateriaaleja ja -tarvikkeita voit ostaa suoraan kurssipaikalta. Hyllyistä löytyy runsain mitoin Elinan käsinvärjäämiä uniikkipaloja ja extramateriaaleja, joten löydät varmasti omat suosikkisi.

Ilmoittautumisaika 15.5.2024 asti.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Felt Factionin kesän 2024 huovutuskursseille. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja muut tiedot, sekä valitse kurssi/kurssit johon osallistut.

Varmistathan, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoiteesi ovat sellaiset, joista tavoitamme sinut myös kesällä.

Kurssikirjeen saat sähköpostiisi, kun ilmoittautumisaika on ohi. Ilmoittautumisaika loppuu 15.5.2024. Ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtaisesti kuittaus kurssipaikan saamisesta tai varasijasta sähköpostiin.

Kurssikohtaiset osallistujamäärät on nähtävissä kurssikuvauksessa. Kurssit toteutuvat, kun minimimäärä täyttyy. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kursseille otetaan ilmoittautumisia varasijoille kurssien täytyttyä.

Huivahdus on täynnä! Voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle.

Kesäkursseilla otettuja kuvia ja videoita töistä ja yleisestä meiningistä käytetään Felt Factionin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa seuraavien kurssien mainostusta varten. Emme julkaise tahallaan huonoja kuvia.

Hennan asema on muutaman kilometrin päässä Salusjärven leirikeskuksesta, joten, jos olet
tulossa junalla, niin ilmoita meille siitä ennakkoon, jotta pääsemme noutamaan sinut asemalta.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Jos kurssia ei ole maksettu ajoissa annamme paikan seuraavalle. Jos maksettu kurssi perutaan 1.6. mennessä palautamme koko kurssimaksun, tämän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitamme 100 eur ja 15.6. jälkeen perutusta osallistumisesta ei palauteta mitään. Jos kurssimaksun eräpäivä ei sovi, niin maksun eräpäivästä voi neuvotella Akin kanssa.

Huom! Tilinumeromme on muuttunut. Huomioithan tämän maksaessasi kurssimaksua.

Mikäli Elina Saari/Felt Faction joutuu perumaan kurssin ylitsepääsemättömän esteen (sairaus,myrsky jne.) vuoksi, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja kursseista
aki.leppanen@feltfaction.fi / 0407270466

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia


Yleistä tietoa Felt Factionin kesäkursseista

Elämykselliset & perinteikkäät Felt Factionin kesäkurssit ovat Elinan tapa esitellä
Elinaa itseään juuri sillä hetkellä inspiroivia uusia huovutustekniikoita.
Kesäkursseilla on yleensä tiivistettynä Elinan talven ”leikkihetket” ja intohimo
huovutukseen. Näillä kursseilla tarjotaan aina jotain uutta ja sitä kurssilaiset pääsevät
ensimmäisinä testaamaan ja ottamaan riemun irti omissa töissään!

Elinaa pidetään räväkkänä, viihdyttävänä ja tiukkana opettajana, mutta sitä ei ole
kiistäminen, että näillä kursseilla oppii ja innostuu. Ja koska Elina itsekin tietää omat
”mahtiudensa” rajat, on hänellä kursseilla mukana luottotiimi muistuttamassa mm.
ajankäytösta ja auttamassa kurssilaisia. Oona Jakku on Elinan räiskyvää persoonaa
tasapainottava rauhallinen apuopettaja ja Aki Leppänen puolestaan hoitaa käytännön
asioita. Lisäksi Salusjärvellä yleensä pyörii muutama kotijoukkoihin luettava assari.
Koko tiimi hoitaa hommansa suurella huopaisella sydämellä.

Opetusta on virallisesti 8 tuntia päivässä, mutta huopahuumassa ovat tunnit ennenkin
paukkuneet reilusti yli. Toki kurssilaiset tekevät töitään omaan tahtiinsa, mutta näissä
paukepajoissa on vaikeaa välttää fyysistä väsymystä ja hysteerisiä naurukohtauksia,
sillä työskentelyä voi jatkaa vaikka myöhään yöhön jos niin haluaa. Toki Felt
Factionin tiimi suosittelee saunomista, uimista ja muutamia viinilasillisia
mahdollisten lihaskipujen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Kaikki kurssilaiset ovat
aikuisia ja hyvässä samanhenkisessä seurassa.

Usein kysytään pärjääkö Elina kurssilla myös ilman aikaisempaa
huovutuskokemusta?

Jos Elinalta kysytään, niin kyllä pärjää! Jostain kaikki ovat
aloittaneet. Pitää vaan päästää rohkeasti irti ja hypätä mukaan ja kysyä kun on
kysyttävää. Tärkeintä on innostus ja huumorintaju.

Kurssilaiset yleensä majoituvat kurssipaikalla Salusjärven leirikeskuksessa. Salusjärven leirikeskus ei ole mikään 5-tähden hotelli, mutta se on osoittautunut
erittäin toimivaksi kurssipaikaksi.Toiset tykkäävät isoista makuusaleista (yhteismajoitus), toiset puolestaan haluavat telttailla ja jotkut tulevat asuntoautolla. Yhteismajoitus kuuluu kurssin hintaan, mutta Orimattilan keskustassa on myös tarjolla majoitusta omaa rauhaa kaipaaville mm. Telttahotellissa Kehräämöllä ja B & B Neulomotiellä.

Kuulostaako sinun jutulta?

Yli 10 vuoden ajan Felt Faction on järjestänyt kesäisin kansainvälisiä huovutuskursseja Orimattilassa Salusjärven leirikeskuksessa.

Felt Factionin kursseja on kutsuttu elämyskursseiksi – tahti on kova, mutta samanhenkisessä seurassa aika kuluu kuin siivillä.

Kesäkursseilla opetusta on 8h päivässä, mutta kurssilaiset voivat huovuttaa vaikka koko yön! Leirikeskus on kurssilaisten käytössä yötä päivää kurssien ajan. Illalla voi saunoa ja käydä järvessä uimassa.

Kansainvälisille kursseille osallistuu kurssilaisia eri puolilta maailmaa ja kurssikielenä toimii sujuvasti Suomi ja Englanti. Opit ei varmasti mene ohi, sillä kurssilla on kielitaitoisia assareita kääntämässä, mikäli tarvitsee.

Kurssilaiset nauravat Elinan edessä pöydän ääressä.

Kurssin loputtua on pää sekaisin uusista ideoista ja uusista opituista tekniikoista sekä upeista valmiista huopatöistä. Kursseista ilmoitetaan täällä kurssiosiossa ja uutisissa.

Huovutuskurssien aiheet riippuvat täysin siitä, mistä Elina on innostunut milloinkin. Monesti kurssit ovat esimerkiksi hattukursseja, joissa opetellaan jokin uusi tekniikka tai Elinan kehittämän materiaalin käyttö.

Nainen nousee avannosta Elinan erikoinen huopahattu päässä.

Elina ei opeta vakituisesti missään, vaan ulkomaankeikkojen lisäksi pyydetään häntä myös usein kotimaassa vetämään huovutuskursseja esim. alan kouluihin tai opistoihin.

Kurssilaiset ovat Elinan ja pöydän ympärillä kuuntelemassa opetusta ja katsovat mallitöitä.
Huovutuskurssi Belgiassa. Kurssilainen Elinan vieressä ja hatun tekele pöydällä.

Jos haluat Elinan kouluttamaan tapahtumaasi tai työpaikallesi, ole yhteydessä Akiin aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466.

Elinan huovutuskurssit saattavat järjestyä myös paikkakuntasi kansalaisopiston tai Taito-keskuksen kautta.

Materiaalien myyn­ti suo­raan kurs­si­pai­koil­le

Huovutuskurssien opettajat huomio!

Nyt voit saada Akin tai Felt Factionin assarit esittelemään ja myymään materiaaleja suoraan kurssipaikallesi. Ota hyvissäajoin yhteyttä Akiin ja sovi myynnistä (yhteydenoton täytyy tulla suoraan kurssin vetäjältä). aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466

Elinan omilla kursseilla materiaalit voit ostaa paikanpäältä. Myynnistä löytyy myös aina uutuuksia, joita ei nettikaupassa ole!

Kursseja osotellessa voit katsoa huovutusohjeita Youtube kanavaltamme! Kanavalta löydät myös materiaaliesittelyt.

Seuraa kanavaa, niin saat ilmoitukset uusista videoista.