Huovutuskurssit

Kesän 2020 huovutuskurssit

Ensi kesänä Felt Faction järjestää yhden huovutuskurssin Orimattilassa, Salusjärven leirikeskuksessa.

”Laukusta hattuun” 21.7.-24.7.2020

  • Opettajana Elina Saari, apuopettajana Oona Jakku
  • Kurssikielenä suomi ja englanti
  • Kurssin hinta 350€ (sisältää majoituksen) + materiaalikulut
  • Salusjärven leirikeskuksessa, Orimattilassa

Tällä kurssilla käymme läpi huovutuksen perusteita Elinan tyyliin; nappulalevyn käyttöä, liitosten tekemistä, nuno-huovutusta, kolmiuloitteisten muotojen tekoa, materiaalien valintaa käyttötarkoituksen mukaan.

Näiden jälkeen siirrymme sujuvasti soveltamaan oppeja käytännössä. Laukku rakennetaan huovutusvalmiiksi jo ensimmäisenä päivänä. Toisena päivänä laukku huovutetaan valmiiksi ja jatketaan hattujen parissa.

Kurssin tavoitteena on saada valmiiksi yksi laukku ja kaksi hattua. Muistakaa toki, että kurssilaiset etenevät kukin omaan tahtiinsa – Salusjärvellä vain on mahdollisuus uppoutua huovutuksen hurmokseen ilman aikarajoitteita. Yleensä heittäytyminen palkitsee ja kurssilaisilla on paljon kotiinviemisiä!

Kurssi sopii aloittelijoille!

Ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Felt Factionin kesän 2020 huovutuskursille. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja muut tiedot. Varmistathan, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoiteesi ovat sellaiset, joista tavoitamme sinut myös kesällä. Kurssikirjeen saat sähköpostiisi, kun ilmoittautumisaika on ohi. Ilmoittautumisaika loppuu 20.4.2020.

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 8. Maksimissaan kurssille otetaan 14 osallistujaa. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäkursseilla otettuja kuvia töistä ja yleisestä meiningistä käytetään Felt Factionin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa seuraavien kurssien mainostusta varten. Emme julkaise tahallaan huonoja kuvia.

Hennan asema on muutaman kilometrin päässä Salusjärven leirikeskuksesta, joten jos olet
tulossa junalla niin ilmoita meille siitä ennakkoon, jotta pääsemme noutamaan sinut asemalta.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Jos kurssia ei ole maksettu ajoissa annamme paikan seuraavalle. Jos maksettu kurssi perutaan 2.5. mennessä palautamme koko kurssimaksun, tämän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitamme 100 eur ja 16.05. jälkeen perutusta osallistumisesta ei palauteta mitään. Mikäli Elina Saari/Felt Faction joutuu perumaan kurssin ylitsepääsemättömän esteen (sairaus,myrsky jne.) vuoksi, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja kursseista
aki.leppanen@feltfaction.fi / 0407270466

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kuvagalleria kurssien aiheista


Yli 10 vuoden ajan Felt Faction on järjestänyt kesäisin kansainvälisiä huovutuskursseja Orimattilassa. Felt Factionin kursseja on kutsuttu elämyskursseiksi – tahti on kova, mutta samanhenkisessä seurassa aika kuluu kuin siivillä.

Kurssin loputtua on pää sekaisin uusista ideoista ja uusista opituista tekniikoista sekä upeista valmiista huopatöistä. Kursseista ilmoitetaan täällä kurssiosiossa ja uutisissa.

Elina ei opeta vakituisesti missään, vaan ulkomaankeikkojen lisäksi pyydetään häntä myös usein kotimaassa vetämään huovutuskursseja esim. alan kouluihin tai opistoihin.

Jos haluat Elinan kouluttamaan tapahtumaasi tai työpaikallesi, ole yhteydessä Akiin aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466.

Koulutukset saattavat järjestyä myös paikkakuntasi kansalaisopiston tai Taito-keskuksen kautta.