Felt Factionin kesäkurssit 2021

Felt Faction järjestää kesällä 2021 kaksi riemukasta huovutuskurssia Salusjärven leirikeskuksessa Orimattilassa:

Huopakuiskaajan Tötterökurssi  29.7. – 1.8.2021 ,  4 päivää, hinta 360 euroa (hinta sisältää opetuksen ja majoituksen)

Liukuvat Liemet ja Pönäkät Pitsit  2.8. – 5.8. 2021, 4 päivää, hinta 390 euroa (hinta sisältää opetuksen ja majoituksen)

KURSSI TÄYNNÄ!

Voit ilmoittautua lomakkeella jonottamaan peruutuspaikkaa.

Tarkemmat tiedot kurssin sisällöstä löydät tästä artikkelista.

Kurssille ilmoittaudutaan tällä lomakkeella

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Felt Factionin kesän 2021 huovutuskursille. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja muut tiedot, sekä valitse kurssi/kurssit johon osallistut.

Varmistathan, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoiteesi ovat sellaiset, joista tavoitamme sinut myös kesällä. Kurssikirjeen saat sähköpostiisi, kun ilmoittautumisaika on ohi. Ilmoittautumisaika loppuu 1.5.2021.

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 10. Maksimissaan kurssille otetaan 14 osallistujaa. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM Pönäkät pitsit ja liukuvat liemet 2.8.-5.8.2021 KURSSI TÄYNNÄ! Jätä tähän yhteystietosi mahdollisten peruutuspaikkojen varalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.

Kesäkursseilla otettuja kuvia ja videoita töistä ja yleisestä meiningistä käytetään Felt Factionin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa seuraavien kurssien mainostusta varten. Emme julkaise tahallaan huonoja kuvia.

Hennan asema on muutaman kilometrin päässä Salusjärven leirikeskuksesta, joten jos olet
tulossa junalla niin ilmoita meille siitä ennakkoon, jotta pääsemme noutamaan sinut asemalta.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Jos kurssia ei ole maksettu ajoissa annamme paikan seuraavalle. Jos maksettu kurssi perutaan 1.6. mennessä palautamme koko kurssimaksun, tämän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitamme 100 eur ja 15.06. jälkeen perutusta osallistumisesta ei palauteta mitään.

Mikäli Elina Saari/Felt Faction joutuu perumaan kurssin ylitsepääsemättömän esteen (sairaus,myrsky jne.) vuoksi, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja kursseista
aki.leppanen@feltfaction.fi / 0407270466

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Tietoa kurssipaikasta ja kesäkursseista

Kurssilaiset nauravat Elinan edessä pöydän ääressä.

Yli 10 vuoden ajan Felt Faction on järjestänyt kesäisin kansainvälisiä huovutuskursseja Orimattilassa Salusjärven leirikeskuksessa. Felt Factionin kursseja on kutsuttu elämyskursseiksi – tahti on kova, mutta samanhenkisessä seurassa aika kuluu kuin siivillä.

Kesäkursseilla opetusta on 8h päivässä, mutta kurssilaiset voivat huovuttaa vaikka koko yön! Leirikeskus on kurssilaisten käytössä yötä päivää kurssien ajan. Illalla voi saunoa ja käydä järvessä uimassa.

Kansainvälisille kursseille osallistuu kurssilaisia eri puolilta maailmaa ja kurssikielenä toimii sujuvasti Suomi ja Englanti. Opit ei varmasti mene ohi, sillä kurssilla on kielitaitoisia assareita kääntämässä, mikäli tarvitsee.

Nainen nousee avannosta Elinan erikoinen huopahattu päässä.

Kurssin loputtua on pää sekaisin uusista ideoista ja uusista opituista tekniikoista sekä upeista valmiista huopatöistä. Kursseista ilmoitetaan täällä kurssiosiossa ja uutisissa.

Huovutuskurssien aiheet riippuvat täysin siitä, mistä Elina on innostunut milloinkin. Monesti kurssit ovat esimerkiksi hattukursseja, joissa opetellaan jokin uusi tekniikka tai Elinan kehittämän materiaalin käyttö.

Kurssilaiset ovat Elinan ja pöydän ympärillä kuuntelemassa opetusta ja katsovat mallitöitä.

Elina ei opeta vakituisesti missään, vaan ulkomaankeikkojen lisäksi pyydetään häntä myös usein kotimaassa vetämään huovutuskursseja esim. alan kouluihin tai opistoihin.

Huovutuskurssi Belgiassa. Kurssilainen Elinan vieressä ja hatun tekele pöydällä.

Jos haluat Elinan kouluttamaan tapahtumaasi tai työpaikallesi, ole yhteydessä Akiin aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466.

Elinan huovutuskurssit saattavat järjestyä myös paikkakuntasi kansalaisopiston tai Taito-keskuksen kautta.

Materiaalien myyn­ti suo­raan kurs­si­pai­koil­le

Huovutuskurssien opettajat huomio!

Nyt voit saada Akin tai Felt Factionin assarit esittelemään ja myymään materiaaleja suoraan kurssipaikallesi. Ota hyvissäajoin yhteyttä Akiin ja sovi myynnistä (yhteydenoton täytyy tulla suoraan kurssin vetäjältä). aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466

Elinan omilla kursseilla materiaalit voit ostaa paikanpäältä. Myynnistä löytyy myös aina uutuuksia, joita ei nettikaupassa ole!

Kursseja osotellessa voit katsoa Elinan huovutusohjeita Youtube kanavaltamme! Kanavalta löydät myös materiaaliesittelyt.

Seuraa kanavaa, niin saat ilmoitukset uusista videoista.