Huovutusneula, Fiini I

1,20  sis ALV 24%

Pitkä ja hieno neula. Hyvä huopaneula esimerkiksi merino/silkki-yhdistelmille, sekä kolmiulotteisten veistosten pinnan viimeistelyyn. Hienoutensa ansiosta ei jätä työhön suuria pistojälkiä.

Kuvaus

Huovutusneula Fiini I on pitkä ja hieno neula.

Hyvä huopaneula esimerkiksi merino/silkki-yhdistelmille, sekä kolmiulotteisten veistosten pinnan viimeistelyyn. Vaikka tämä neula on pitkä – on se samalla erittäin tukeva. Jos kouluissa tehdään seinätekstiilejä/veistoksia pelkästään neulaamalla (ei aiota huovuttaa) on tämä neula hyvä. Hienoutensa ansiosta ei jätä työhön suuria pistojälkiä.

Huovutusneula Fiini I on toinen hienoista neuloistamme. Riippuen mitä olet neulaamassa, saatat myös haluta katsoa valikoimastamme Fiini II -neulan.

Huopaneulat ovat oivallisia huovutuksen apuvälineitä. Kannattaa pitää mielessä, että kulutuksen kestävää tuotetta ei saa pelkästään neulaamalla vaan tuote pitää myös huovuttaa. Yleinen harhaluulo on, että ”mitä karkeampi neula, sitä kestävämpi”. Neulalla ei pidä naulata/hakata, vaan neulausliike on pieni & tikuttava ja pysyy työn pinnassa. Mikäli et saa neulallasi haluamaasi jälkeä, kannattaa testata toisenlaista neulaa.

 

Voit tilata neuloja joko yksittäin, kymmenittäin, satoja tai tuhansia – pakkaamme ne käytännöllisiin putkiloihin.

  • Alle 30€ tilauksiin lisäämme 3€ pienlaskutuslisän.
  • Ps. Muistathan myös napakat ja edulliset neulausalustamme. Lisää Elinan huovutusohjeita ja ideoita huopatöihisi löydät Youtube-kanavaltamme.

 

Neulat tulevat Felt Factioniin suoraan tehtaalta ilman välikäsiä ja Felt Factionin myymät huovutusneulat on Elina valikoinut huolellisesti yhdessä tehtaan kanssa niin, että ne todellakin toimivat ja kestävät.