Huovutusneula, Perusneula

1,00  sis ALV 24%

Perusneula on hyvä aloitusneula. Sopii myös jo valmiiksi huovutettujen kappaleiden yhdistämiseen toisiinsa esim. laukkua tehdessä. Oppilaitosten suosikki! Perusneula ei ole kaikista hienoin neula, muttei myöskään rouhivin.

Kuvaus

Huovutusneula, Perusneula, on hyvä aloitusneula neulaamiseen.

Perusneula on yleisin aloittelevien koululaisryhmien ja huovuttajien huovutusneula. Perusneula ei ole kaikista hienoin neula, muttei myöskään rouhivin. Huovutusneula on hyvä valita sen mukaan, mitä haluat neulata.

♥ Oppilaitosten suosikki!

Huopaneulat ovat oivallisia huovutuksen apuvälineitä. Kannattaa pitää mielessä, että kulutuksen kestävää tuotetta ei saa pelkästään neulaamalla vaan tuote pitää myös huovuttaa. Yleinen harhaluulo on, että ”mitä karkeampi neula, sitä kestävämpi”. Neulalla ei pidä naulata/hakata, vaan neulausliike on pieni & tikuttava ja pysyy työn pinnassa. Mikäli et saa neulallasi haluamaasi jälkeä, kannattaa testata toisenlaista neulaa.

Neulat tulevat Felt Factioniin suoraan tehtaalta ilman välikäsiä ja Felt Factionin myymät huovutusneulat on Elina valikoinut huolellisesti yhdessä tehtaan kanssa niin, että ne todellakin toimivat ja kestävät.

 

Voit tilata neuloja joko yksittäin, kymmenittäin, satoja tai tuhansia – pakkaamme ne käytännöllisiin putkiloihin. Putkilot ovat pahvia ja niissä on kätevät muovikorkit.

  • Alle 30€ tilauksiin lisäämme 3€ pienlaskutuslisän.

Ps. Muistathan myös napakat ja edulliset neulausalustamme. Neulausalustat ovat solumuovia, joten neulaaminen on tukevaa, eikä alusta ”syö” neulaasi. Solumuovialustoista ei myöskään jää roskaa huopatyöhösi, kuten vaikka superlonista toisinaan jää.

Lisää huovutusohjeita ja ideoita löydät Youtube-kanavaltamme.