Huovutusneula, Fiini II

1,20  sis ALV 24%

Huovutusneula Fiini II on erinomainen neula kolmiulotteisten neulattujen veistosten tekoon. Hyvä koululaisryhmien aloitusneula, koska on kevyt työstää ja sopii mainiosti tarkkaan kuviointiin. Vaikka tämä neula on pitkä – on se myös erittäin kestävä.

Kuvaus

Huovutusneula Fiini II on erinomainen neula kolmiulotteisten neulattujen veistosten tekoon.

Hyvä koululaisryhmien aloitusneula, koska on kevyt työstää ja sopii mainiosti tarkkaan kuviointiin. Vaikka tämä neula on pitkä – on se myös erittäin kestävä. Perusneulan ohella suosituin koululaisneula. Myös merinovillalle hyvin soveltuva neula.

Huopaneulat ovat oivallisia huovutuksen apuvälineitä. Kannattaa pitää mielessä, että kulutuksen kestävää tuotetta ei saa pelkästään neulaamalla vaan tuote pitää myös huovuttaa. Neulat tulevat Felt Factioniin suoraan tehtaalta ilman välikäsiä ja Felt Factionin myymät huovutusneulat on Elina valikoinut huolellisesti yhdessä tehtaan kanssa niin, että ne todellakin toimivat ja kestävät. Yleinen harhaluulo on, että ”mitä karkeampi neula, sitä kestävämpi”. Neulalla ei pidä naulata/hakata, vaan neulausliike on pieni & tikuttava ja pysyy työn pinnassa. Tehokas neula työntää kuidut läpi nurjalle puolelle vaikka liike on pieni, tarkista siis aina työn nurjalta puolelta, että kuidut tulevat selkeästi läpi.

 

Jos tarvitset vielä hienompaa huovutusneulaa, kokeile toista hienoa hupaneulaamme Fiini I.

Voit tilata neuloja joko yksittäin, kymmenittäin, satoja tai tuhansia – pakkaamme ne käytännöllisiin putkiloihin. Putkilot ovat pahvia ja niissä on kätevät muovikorkit.

  • Alle 30€ tilauksiin lisäämme 3€ pienlaskutuslisän.

 

Ps. Muistathan myös napakat ja edulliset neulausalustamme. Neulausalustat ovat solumuovia, joten neulaaminen on tukevaa, eikä alusta ”syö” neulaasi. Solumuovialustoista ei myöskään jää roskaa huopatyöhösi, kuten vaikka superlonista toisinaan jää.

Lisää huovutusohjeita ja ideoita löydät Youtube-kanavaltamme.