Jääkarhu Käsinvärjätty

44,00  sis ALV 24%

Jääkarhu käsinvärjätty on hämmästyttävän monikäyttöinen neulahuopa! Käsinvärjätyt Jääkarhut ovat aina uniikkeja paloja. Käsinvärjättyjen Jääkarhujen toimitusaika on 2 viikkoa. Kuvaile tilaukseesi toivomiasi värisävyjä.

Kuvaus

Jääkarhu on 7 mm paksua esihuopaa.

  • 100 % villaa, 750g/m2
  • Koko: 65 cm x 80 cm

 

Jääkarhu on neulattu niin, että sitä voi tarvittaessa ohentaa (jopa kolmeen tai neljään kerrokseen) ja käyttää sen paksuisena kuin haluaa. Kutistuminen kokonaisena n.15% ja  ohennettuna/jaettuna n.30%.

Jääkarhusta voit valmistaa tossut, hatut, upeat & pestävät saunatekstiilit, rasiat tai vaikka pihalle pitsimäisen lumilyhdyn.

Tilatessasi käsinvärjättyjä Jääkarhuja Elinalta, kuvaile mieleisiäsi värejä esim. näin: METSÄ (elävät ruskeat/ vihreät), RUSKA (elävät ruskeat, vihreät, pun./ oranssi), SINILILAT, PUNALILAT, LIME/LEHMUS, räväkät ORANSSIT/ PUNAISET jne… Muista myös mainita värit/sävyt, joista ET pidä.

Käsinvärjätyt Jääkarhut ovat aina uniikkeja paloja. Käsinvärjättyjen Jääkarhujen toimitusaika on 2 viikkoa. Erityisesti talvella värjääminen on hitaampaa, sillä Elina värjää materiaalit käsin ulkona avotulella. Kannattaa toki kysäistä Elinalta olisiko mahdollisesti jo valmiina jotain paloja, joissa värisävyt olisivat lähellä toivomiasi.

Huovutusohjeita ja vinkkejä Jääkarhun käytöstä löydät Elinan Youtube kanavalta.

Lisätiedot

Käsinvärjätyt värit (kuvaile toivomasi värit tilauksen lisätiedoissa)

METSÄ (elävät ruskeat/ vihreät)
RUSKA (elävät ruskeat, vihreät, pun./ oranssi)
SINILILAT
PUNALILAT
LIME/LEHMUS
räväkät ORANSSIT/ PUNAISET
Muista myös mainita värit/sävyt, joista ET pidä