Huovutusneula, Lyhyt PRO

1,00  sis ALV 24%

Lyhyt Pro on tehokas huovutusneula paksumpien materiaalien neulaamiseen. Lyhyt Pro on kurssilaisten ja oppilaitosten suosikki! PRO-neulaa on saatavilla myös vähän hienompi, pitempi Special Pro versio.

Kuvaus

Lyhyt PRO -neulassa yhdistyvät kaikki neulat – se rouhii mukavasti, mutta tekee myös tarkat kuviot.

Lyhyt PRO on hyvä aloitusneula.

♥ Oppilaitosten ja kurssilaisten suosikki!

PRO-neulaa on saatavilla myös vähän hienompi, pitempi Special Pro versio.

 

Huopaneulat ovat oivallisia huovutuksen apuvälineitä. Kannattaa pitää mielessä, että kulutuksen kestävää tuotetta ei saa pelkästään neulaamalla vaan tuote pitää myös huovuttaa. Yleinen harhaluulo on, että ”mitä karkeampi neula, sitä kestävämpi”. Neulalla ei pidä naulata/hakata, vaan neulausliike on pieni & tikuttava ja pysyy työn pinnassa. Mikäli et saa neulallasi haluamaasi jälkeä, kannattaa testata toisenlaista neulaa.

Neulat tulevat Felt Factioniin suoraan tehtaalta ilman välikäsiä ja Felt Factionin myymät huovutusneulat on Elina valikoinut huolellisesti yhdessä tehtaan kanssa niin, että ne todellakin toimivat ja kestävät.

 

Voit tilata neuloja joko yksittäin, kymmenittäin, satoja tai tuhansia – pakkaamme ne käytännöllisiin putkiloihin. Putkilot ovat pahvia ja niissä on kätevät muovikorkit.

  • Alle 30€ tilauksiin lisäämme 3€ pienlaskutuslisän.

Ps. Muistathan myös napakat ja edulliset neulausalustamme. Neulausalustat ovat solumuovia, joten neulaaminen on tukevaa, eikä alusta ”syö” neulaasi. Solumuovialustoista ei myöskään jää roskaa huopatyöhösi, kuten vaikka superlonista toisinaan jää.

Lisää huovutusohjeita ja ideoita löydät Youtube-kanavaltamme.