Vastakarvaneula, hieno

1,50  sis ALV 24%

Vastakarvaneuloissa väkäset ovat ylösalaisin, joten näillä erikoisneuloilla luot veistoksiisi upean ja luonnollisen karvapinnan (=fuzzy look). Vastakarvaneulat ovat villakuituja nostattavia huopaneuloja.

Neuloissa on kaksi vaihtoehtoa: karkea ja hieno.

Kuvaus

Vastakarvaneula hieno on erittäin laadukas villakarvoja nostattava neula.

Vastakarvaneuloissa väkäset ovat ylösalaisin, joten näillä erikoisneuloilla luot veistoksiisi upean ja luonnollisen karvapinnan (=fuzzy look). Neuloissa on kaksi vaihtoehtoa: karkea ja hieno.

Vastakarvaneula hieno nostattaa kuituja kevyesti neulatessa. Esimerkkikuvassa on neulattu vihreää ja punaista käsinvärjättyä Ohukaista päälekkäin vastakarvaneulalla ja neulausjäljen alle on kirjoitettu neulaamisessa käytetty neula.

Se kumpi neula toimii työssäsi paremmin riippuu käyttämistäsi materiaaleista /villakuiduista. Jos Karkea vastakarvaneula on liian raskastyöstöinen (tiukka pohja) voi olla hyvä aloittaa ensin hienolla vastakarvaneulalla, siirtyä työn edetessä karkeampaan neulaan ja viimeistellä jälleen hienolla neulalla. Oma käsialasi, neulaustyylisi ja käyttämäsi materiaalit ratkaisevat oman neulasuosikkisi.

Tavalliset huovutusneulat työntävät villakuidut alaspäin, joten pinta tasoittuu neulatessa. Näillä neuloilla saat päinvastaisen lopputuloksen.

 

Voit tilata neuloja joko yksittäin, kymmenittäin, satoja tai tuhansia – pakkaamme ne käytännöllisiin putkiloihin. Putkilot ovat pahvia ja niissä on kätevät muovikorkit.

  • Alle 30€ tilauksiin lisäämme 3€ pienlaskutuslisän.

 

Ps. Muistathan myös napakat ja edulliset neulausalustamme. Neulausalustat ovat solumuovia, joten neulaaminen on tukevaa, eikä alusta ”syö” neulaasi. Solumuovialustoista ei myöskään jää roskaa huopatyöhösi, kuten vaikka superlonista toisinaan jää.

Lisää huovutusohjeita ja ideoita löydät Youtube-kanavaltamme.