Uusi Lumi

34,00  sis ALV 24%

Lisää tulossa

Uusi Lumi on pehmeä helposti jakautuva neulahuopa. Uuden Lumen voit jakaa kahteen yhtä ohueen levyyn. Materiaalin leveys 194cm. Villaa 150g/m2.

Kuvaus

Uusi Lumi on pehmeä helposti ohueksi jakautuva neulahuopa.

  • Leveys 194cm. Leveys voi vaihdella +/- 2cm.
  • Villaa 150g/m2
  • Kutistuminen 30%
  • Uuden Lumen voi jakaa kahdeksi ohueksi levyksi!

Lumessa on hienoa merinovillaa täsmälleen sama määrä kuin Ohukaisessa, mutta se tuntuu paksummalta, koska se on neulattu kerroksittain.

Lumesta voi jakaa utuisen ohuita ”paikkapaloja”, joilla on todella helppo peitellä hattujen ja tossujen saumakohdat tai maalata huovutettavaa työtä – useimmiten näitä kohtia ei edes tarvitse neulata, sillä Lumi huopuu kuin unelma. Käytä Lumea myös ”liimana” jos joudut kesken huovutuksen korjaamaan työtäsi.

Lumessa minimitilaus on yksi metri. Voit kuitenkin tilata vaikka 3 metriä yhtenä palana. Lunta on yleensä Elinan huovutuskursseilla myös käsinvärjättynä myynnissä.

Katso Lumen esittely tästä.

 

Neulahuovat mahdollistavat mm. kolmiuloitteiset muodot, töiden rakentamisen kuivana (ei tarvitse huovuttaa heti) ja rakenteiden keveyden.

Neulahuovat valmistetaan vain Felt Factionia varten – yrityksen minimitilausmäärä on aina 1 kilometri, mutta isojen tilausten myötä Felt Faction on päässyt vaikuttamaan neulahuopien koostumukseen (neulaustiheys, kuitupituus) ja käytetyn villan alkuperään. Pyrimme välttämään muhlesing-käsiteltyä villaa. Siksi Ohukaiseen ja Jääkarhuun käytetty merinovilla tulee Etelä-Afrikasta.

Merinovillan kuidun pehmeys ja korkea laatu ovat myös asiakkaiden mieleen, sillä merinovillakuitu on mukava ihoa vasten. Merinovillasta huovutetut vaatteet ovat myös hyvin laskeutuvia.