Pikkukarhu Luonnonvalkoinen

34,00  sis ALV 24%

Pikkukarhu on luonnonvalkoinen 2.0 metriä leveä, napakaksi neulattu ohut esihuopa. Leveämpi ja napakammin neulattu kuin Ohukainen. Ei niin pehmeä kuin Lumi, eikä tästä saa Lumen lailla valmiita ”hötöreunoja”.

Saatavilla myös käsinvärjättynä.

Kuvaus

Pikkukarhu on luonnonvalkoinen 2.0 metriä leveä, napakaksi neulattu ohut esihuopa.

Materiaali 100 % hieno merinovilla, villaa 150g /m2. Ihanteellinen esim. vaatetukseen, sillä napakan neulauksen vuoksi materiaalia on helppo käsitellä (ei veny niin helposti) ja hieno merinovilla takaa laskeutuvuuden ja sen, ettei materiaali kutita suoraan ihoa vasten.

  • Leveys: 2m (Leveämpi kuin Ohukainen!)
  • Pituus:  materiaali leikataan metreittäin esim 1m, 2m, 7m jne. Minimitilaus on yksi metri. Voit kuitenkin tilata vaikka 3 metriä yhtenä palana.
  • Villaa 150g/m2
  • Leveämpi ja napakammin neulattu kuin Ohukainen. Ei niin pehmeä kuin Lumi, eikä tästä saa Lumen lailla valmiita ”hötöreunoja”

Saatavilla myös käsinvärjättynä.

 

Neulahuovat mahdollistavat mm. kolmiuloitteiset muodot, töiden rakentamisen kuivana (ei tarvitse huovuttaa heti) ja rakenteiden keveyden.

Neulahuovat valmistetaan vain Felt Factionia varten – yrityksen minimitilausmäärä on aina 1 kilometri, mutta isojen tilausten myötä Felt Faction on päässyt vaikuttamaan neulahuopien koostumukseen (neulaustiheys, kuitupituus) ja käytetyn villan alkuperään. Pyrimme välttämään muhlesing-käsiteltyä villaa. Siksi Ohukaiseen ja Jääkarhuun käytetty merinovilla tulee Etelä-Afrikasta. Merinovillan kuidun pehmeys ja korkea laatu ovat myös asiakkaiden mieleen, sillä merinovillakuitu on mukava ihoa vasten.

Lisää Elinan huovutusohjeita ja ideoita huopatöihisi löydät Youtube-kanavaltamme.