Käsinvärjätty Uusi Lumi

57,00  sis ALV 24%

Käsinvärjätty Uusi Lumi on pehmeä helposti jakautuva neulahuopa. Uuden Lumen voit jakaa kahteen yhtä ohueen levyyn. Materiaalin leveys 194cm. Villaa 150g/m2.

Kuvaus

Käsinvärjätty Uusi Lumi on pehmeä helposti ohueksi jakautuva neulahuopa.

  • Leveys 194cm. Leveys voi vaihdella +/- 2cm.
  • Pituus 1m
  • Villaa 150g/m2
  • Kutistuminen 30%
  • Uuden Lumen voi jakaa kahdeksi ohueksi levyksi!

Lumessa on hienoa merinovillaa täsmälleen sama määrä kuin Ohukaisessa, mutta se tuntuu paksummalta, koska se on neulattu kerroksittain.

Lumesta voi jakaa utuisen ohuita ”paikkapaloja”, joilla on todella helppo peitellä hattujen ja tossujen saumakohdat tai maalata huovutettavaa työtä – useimmiten näitä kohtia ei edes tarvitse neulata, sillä Lumi huopuu kuin unelma. Käytä Lumea myös ”liimana” jos joudut kesken huovutuksen korjaamaan työtäsi.

Käsinvärjättyä Uutta Lunta saa vain metrin paloissa. Elinan käsinvärjäämät neulahuovat on aina metrin paloja pituudeltaan.

Katso Lumen esittely tästä.

Tilatessasi käsinvärjättyjä Lumia Elinalta, kuvaile mieleisiäsi värejä esim. näin:
METSÄ (elävät ruskeat/ vihreät), RUSKA (elävät ruskeat, vihreät, pun./ oranssi), SINILILAT, PUNALILAT, LIME/LEHMUS, räväkät ORANSSIT/ PUNAISET jne. Muista myös mainita värit/sävyt, joista ET pidä.

Käsinvärjätyt Lumet ovat aina uniikkeja paloja. Käsinvärjättyjen Lumien toimitusaika on 2 viikkoa. Erityisesti talvella värjääminen on hitaampaa, sillä Elina värjää materiaalit käsin ulkona avotulella. mutta kannattaa toki kysäistä Elinalta olisiko mahdollisesti jo valmiina jotain paloja, joissa värisävyt olisivat lähellä toivomiasi.

Lisätiedot

Käsinvärjätyt värit (kuvaile toivomasi värit tilauksen lisätiedoissa)

METSÄ (elävät ruskeat/ vihreät)
RUSKA (elävät ruskeat, vihreät, pun./ oranssi)
SINILILAT
PUNALILAT
LIME/LEHMUS
räväkät ORANSSIT/ PUNAISET
Muista myös mainita värit/sävyt, joista ET pidä