Pikkukarhu Käsinvärjätty

54,00  sis ALV 24%

Pikkukarhu Käsinvärjätty on 2.0 metriä leveä, napakaksi neulattu ohut esihuopa. Leveämpi ja napakammin neulattu kuin Ohukainen. Ei niin pehmeä kuin Lumi, eikä tästä saa Lumen lailla valmiita ”hötöreunoja”. Saatavilla myös luonnonvalkoisena.

Kuvaus

Pikkukarhu Käsinvärjätty on 2.0 metriä leveä, napakaksi neulattu ohut esihuopa.

Materiaali 100 % hieno merinovilla, villaa 150g /m2. Ihanteellinen esim. vaatetukseen, sillä napakan neulauksen vuoksi materiaalia on helppo käsitellä (ei veny niin helposti) ja hieno merinovilla takaa laskeutuvuuden ja sen, ettei materiaali kutita suoraan ihoa vasten.

  • Leveys: 2m (leveämpi kun Ohukainen!)
  • Pituus:  materiaali leikataan metreittäin esim 1m, 2m, 7m jne
  • Villaa 150g/m2
  • Leveämpi ja napakammin neulattu kuin Ohukainen. Ei niin pehmeä kuin Lumi, eikä tästä saa Lumen lailla valmiita ”hötöreunoja”

Tilatessasi käsinvärjättyjä Pikkukarhuja Elinalta, kuvaile mieleisiäsi värejä esim. näin:
METSÄ (elävät ruskeat/ vihreät), RUSKA (elävät ruskeat, vihreät, pun./ oranssi), SINILILAT, PUNALILAT, LIME/LEHMUS, räväkät ORANSSIT/ PUNAISET jne. Muista myös mainita värit/sävyt, joista ET pidä.

Käsinvärjätyt Pikkukarhut ovat aina uniikkeja paloja. Käsinvärjättyjen Pikkukarhujen toimitusaika on 2 viikkoa. Erityisesti talvella värjääminen on hitaampaa, sillä Elina värjää materiaalit käsin ulkona avotulella. mutta kannattaa toki kysäistä Elinalta olisiko mahdollisesti jo valmiina jotain paloja, joissa värisävyt olisivat lähellä toivomiasi.

Saatavilla myös luonnonvalkoisena.

 

Neulahuovat mahdollistavat mm. kolmiuloitteiset muodot, töiden rakentamisen kuivana (ei tarvitse huovuttaa heti) ja rakenteiden keveyden.

Neulahuovat valmistetaan vain Felt Factionia varten – yrityksen minimitilausmäärä on aina 1 kilometri, mutta isojen tilausten myötä Felt Faction on päässyt vaikuttamaan neulahuopien koostumukseen (neulaustiheys, kuitupituus) ja käytetyn villan alkuperään. Pyrimme välttämään muhlesing-käsiteltyä villaa. Siksi Ohukaiseen ja Jääkarhuun käytetty merinovilla tulee Etelä-Afrikasta. Merinovillan kuidun pehmeys ja korkea laatu ovat myös asiakkaiden mieleen, sillä merinovillakuitu on mukava ihoa vasten.

Lisää Elinan huovutusohjeita ja ideoita huopatöihisi löydät Youtube-kanavaltamme.

Lisätiedot

Käsinvärjätyt värit (kuvaile toivomasi värit tilauksen lisätiedoissa)

METSÄ (elävät ruskeat/ vihreät)
RUSKA (elävät ruskeat, vihreät, pun./ oranssi)
SINILILAT
PUNALILAT
LIME/LEHMUS
räväkät ORANSSIT/ PUNAISET
Muista myös mainita värit/sävyt, joista ET pidä