Pitsipala luonnonvalkoinen

18,00  sis ALV 24%

Pitsipala luonnonvalkoinen on laserleikattua Jääkarhua. Pitsipaloja saa myös uniikisti käsinvärjättynä – kysy Elinalta lisää värivaihtoehdoista. Palan koko 39 x 39 cm

Kuvaus

Pitsipala luonnonvalkoinen on laserleikattua Jääkarhua. Jääkarhu on 7mm paksua neulahuopaa.

Laserleikkauksen jäljiltä pitsipaloissa on ruskeat leikkausreunat, sekä ”poltetun villan” tuoksu (molemmat poistuvat huovutettaessa).

  • Palan koko 39 x 39 cm
  • Pitsipaloja saa myös uniikisti käsinvärjättynä – kysy Elinalta lisää värivaihtoehdoista.
  • Huom. Valitettavasti emme pysty leikkauspöydältä emmekä väripadoista pelastamaan kaikkia hauskoja ”nappuloita” vaan niitä irtoaa prosessissa.

Vain luovuus on rajana sille, miten näitä laserleikattuja Jääkarhupaloja käytät. Voit esimerkiksi ohennella ja kissaharjata palojen reunat ja liittää ne osaksi suurempaa työtä (liitä neulaamalla, maalaa villoilla tarvittaessa, huovuta). Pitsipaloja voit käyttää myös sellaisenaan huovutettuna vaikka pöytäliinoina tai mitä itse keksitkin!

Pitsipaloja voit myös ommella vaikka jaettuna ompelukoneella yhteen ja luoda upeita puseroita ja jakkuja! Pitsipaloja voit ommella myös esimerkiksi Pikkukarhun kanssa yhteen ja tehdä vaatteita tai sisustustekstiilejä niistä.  Kuvaston kuvissa löytyy esimerkkejä vaatteisiin käytetyistä pitsipaloista. Palat on jaettu kahtia ja näin ollen vaatteisiin et tarvitse kuin muutaman palan! Jakaessa kannattaa huomioida materiaalin venyminen. Mikäli jaettujen reikien välit venyvät kapeiksi, kannattaa neulata niihin villaa tueksi päälle, jottei reikien välit katkea huovutettaessa. Pitsipalojen huovutuksessa voi hyödyntää samoja ohjeita kuin hiutaleiden huovutuksessa.

Pidä hauskaa ja kokeile ennakkoluulottomasti!

 

Huovutusohjeita voit katsoa Elinan Youtube kanavalta.