Pitsipala käsinvärjätty

24,00  sis ALV 24%

Pitsipala käsinvärjätty on laserleikattua Jääkarhua. Pitsipaloja saa myös uniikisti käsinvärjättynä – kysy Elinalta lisää värivaihtoehdoista. Palan koko 39 x 39 cm

Kuvaus

Pitsipala käsinvärjätty on laserleikattua Jääkarhua.

Laserleikkauksen jäljiltä pitsipaloissa on ruskeat leikkausreunat, sekä ”poltetun villan” tuoksu (molemmat poistuvat huovutettaessa).

  • Palan koko 39 x 39 cm
  • Kirjoita tilauksen lisätietoihin pitsipalojen väritoiveet.
  • Huom. Valitettavasti emme pysty leikkauspöydältä emmekä väripadoista pelastamaan kaikkia hauskoja ”nappuloita” vaan niitä irtoaa prosessissa.

Vain luovuus on rajana sille, miten näitä laserleikattuja Jääkarhupaloja käytät. Voit esimerkiksi ohennella ja kissaharjata palojen reunat ja liittää ne osaksi suurempaa työtä (liitä neulaamalla, maalaa villoilla tarvittaessa, huovuta). Muistathan, että jaettuna Jääkarhu kutistuu enemmän, kuin kokonaisena. Pitsipalaa huovuttaessa reiät kasvavat ja välit ohenevat, joten jos tiedät, että joistain rei’istä pitää saada kestäviä, vahvista reunoja esim. ohennetulla Lumella.

Esimerkkikuvissa on jaettu pitsipala käytetty paidan hihoina ja etuosassa kiinnitystä varten on leikattu pitsipalaa joka kiinnitetään nappulalevyllä tehtyyn nappulaan. Yksi pitsipala riitti esimerkkipaitaan, kun se oli jaettu.

Pidä hauskaa ja kokeile ennakkoluulottomasti!

Neulahuovat valmistetaan vain Felt Factionia varten – yrityksen minimitilausmäärä on aina 1 kilometri, mutta isojen tilausten myötä Felt Faction on päässyt vaikuttamaan neulahuopien koostumukseen (neulaustiheys, kuitupituus) ja käytetyn villan alkuperään. Pyrimme välttämään muhlesing-käsiteltyä villaa. Siksi Ohukaiseen ja Jääkarhuun käytetty merinovilla tulee Etelä-Afrikasta.

Alle 30€ tilauksiin lisäämme 3€ pienlaskutuslisän.

 

Huovutusohjeita voit katsoa Elinan Youtube kanavalta.