Lumitähti Käsinvärjätty

14,00  sis ALV 24%

Lumitähti Käsinvärjätty on laserleikattua Jääkarhua. Huovutettaessa kaikki reijät pyöristyvät kauniisti ja valmiissa työssä on upea orgaaninen muoto.
Hiutaleissa on 3 eri mallia. Käsinvärjätyt Lumitähdet ovat aina uniikkeja paloja.

Kuvaus

Lumitähti Käsinvärjätty on laserleikattua Jääkarhua.

Voit kevyesti kissaharjata pinnan ja värittää neulaamalla mieleiseksesi. Huovutettaessa kaikki reijät pyöristyvät kauniisti ja valmiissa työssä on upea orgaaninen muoto.
Hiutaleissa on 3 eri mallia. Pidä hauskaa ja kokeile ennakkoluulottomasti!

  • Laser leikattua Jääkarhua
  • Palan koko 25 x 25 cm
  • 3 eri mallia
  • Valitettavasti emme pysty leikkauspöydältä emmekä väripadoista pelastamaan kaikkia hauskoja ”nappuloita” hiutaleen sisältä, vaan niitä irtoaa prosessissa.

Tilatessasi käsinvärjättyjä Lumitähtiä Elinalta, kuvaile mieleisiäsi värejä esim. näin: METSÄ (elävät ruskeat/ vihreät), RUSKA (elävät ruskeat, vihreät, pun./ oranssi), SINILILAT, PUNALILAT, LIME/LEHMUS, räväkät ORANSSIT/ PUNAISET jne… Muista myös mainita värit/sävyt, joista ET pidä.

Käsinvärjätyt Lumitähdet ovat aina uniikkeja paloja. Käsinvärjättyjen Lumitähtien toimitusaika on 2 viikkoa. Erityisesti talvella värjääminen on hitaampaa, sillä Elina värjää materiaalit käsin ulkona avotulella. Kannattaa toki kysäistä Elinalta olisiko mahdollisesti jo valmiina jotain paloja, joissa värisävyt olisivat lähellä toivomiasi.

 

Huom. Laser-leikkauksesta johtuen leikatut pinnat ovat ruskeita ja ”poltetun” villan tuoksu selkeä. Sekä tuoksu että ruskeat reunat häviävät huovutettaessa.

Huovutusohjeita lumihiutaleisiin löydät tästä. Ohjeet myös videolla.

Huovutusohjeita voit myös katsoa Elinan Youtube kanavalta.

Näissäkin vain mielikuvitus on rajana!