Wanha harmaa Jääkarhu on saapunut! Meleerattu Wanha harmaa Jääkarhu on nyt tilattavissa verkkokaupassamme. Tuotteeseen pääset tästä.

Jää­kar­hu on na­pa­kan tuh­ti neu­la­huo­pa ja sii­tä on mo­ni­käyt­töi­syy­ten­sä vuok­si tul­lut asiak­kai­dem­me suo­sik­ki.

Jääkarhusta voit valmistaa mm. seinätekstiilit, veistokset, matot, huopatossut, viinicoolerit, laukut, korut jne. Materiaalin voi myös jakaa ohuempiin kerroksiin ja ohennettuna se taipuu taas uusiin ihmeisiin esimerkiksi hattuihin tai asusteisiin.

Tästä verrattomasta neulahuovasta voit leikata haluamasi muodon (ihmishahmot, eläimet, kasvit) ja vaikka huovuttaisit sen sellaisenaan ilman päälle maalaamista (neulaamalla kuvioita villalla) pysyy se ryhdissään ja pitää muotonsa.

Jääkarhujen värivalikoima vaihtelee kausittain. Tehdasvärjättyjen tasaväristen Jääkarhujen rinnalla kulkevat meleeratut (väri tulee luonnonvärisiä villoja sekoittamalla, ei mitään värikäsittelyä) ja Elinan käsinvärjäämät upeat unikkipalat. Luonnonvalkoinen Jääkarhu on puolestaan pysyvästi valikoimassa.

Kausituotteista löydät esimerkiksi huovutusta vaille valmiita lumihiutaleita ja pitsipaloja. Hiutaleet on laser leikattua Jääkarhua. Näihin löydät video ohjeet Youtube-kanavaltamme.

Felt faction biografia