Molemmat kurssit täyttyivät ennätysajassa!

Voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle!

”Huivahdus” 25.-27.7.2024 ja ”Läppä lentää” 28.-30.7.2024.

Kursseilla opettajina toimii tuttuun tapaan Elina Saari ja Oona Jakku. Kurssikielenä on pääasiassa suomi, mutta osallistujista riippuen opetus järjestyy myös englanniksi tai espanjaksi.

Kurssien hinta on yksittäin 340€. Hinta sisältää opetuksen ja majoituksen Salusjärven leirikeskuksessa. Mikäli valitset molemmat kurssit, yhteishinta on 600€. Kurssit laskutetaan vasta, kun kurssit on täynnä. Voit ilmoittautua yhdelle tai molemmille kursseille. Pidäthän kiirettä, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäiselle kurssille ”Huivahdus” max osallistujamäärä on 12 kurssilaista ja ”Läppä lentää” 14 kurssilaista. Kurssien täyttymisen jälkeen ilmoittautumisia otetaan varasijoille mahdollisia peruutuksia varten.

Kurssikirje ja ”Tuo mukanasi -lista” lähetetään touko-kesäkuun vaihteessa ilmoittautuneille. Kurssipaikalla on myynnissä tarvittavat materiaalit. Elinan uniikkeihin käsinvärjättyihin materiaaleihin voit tutustua nettisivuillamme.

Huom! Varmistathan, että ilmoittautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat sellaisia, josta sinut tavoittaa kesälläkin.

Ilmoittautumisaikaa on 15.5.2024 asti.

Hinta 340€. Sisältää opetuksen ja majoituksen Salusjärven leirikeskuksessa. Yhteishinta molemmille kursseille 600€.

Kurssin kesto on 3 päivää. Opetusta kurssilla on klo 9-17 (aloituspäivänä klo 10-17), mutta itsenäistä huovutusaikaa on vaikka läpi yön!

Osallistujamäärä: 8-12 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssipaikka: Salusjärven leirikeskus, Orimattila.

Opettajina Elina Saari ja Oona Jakku.

Opetuskieli: suomi (englanti, espanja)

Tällä kurssilla valmistetaan merino- ja silkkikuiduista ohuita verkkomaisia, kauniita ja superkevyitä huiveja sekä asusteita. Elinan kehittämän tekniikan ansiosta voit valmistaauniikin asusteesi kappaleita osissa ja yhdistää ne, kun sinulla on aikaa. Kurssin tavoitteena on tutustua tähän tekniikkaan ja valmistaa sillä huivi sekä jakku, tai muu vastaava asuste. Halutessasi voit yhdistää nunoa designiisi.

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla kokenut huovuttaja – tästä kurssista irtoaa uutta oppia varmasti kaikille. Tärkeintä on aito innostus ja tekemisen riemu!

Kurssilla käytettävät materiaalit: Merino- ja silkkimerinotopsit, Uusi Lumi, Ohukainen sekä nunotarvikkeita. Materiaalimenekki riippuu täysin omasta designistasi.

Huovutusmateriaaleja ja -tarvikkeita voit ostaa suoraan kurssipaikalta. Hyllyistä löytyy runsain mitoin Elinan käsinvärjäämiä uniikkipaloja ja extramateriaaleja, joten löydät varmasti omat suosikkisi.

Ilmoittautumisaika 15.5.2024 asti.

Hinta 340€. Sisältää opetuksen ja majoituksen Salusjärven leirikeskuksessa. Yhteishinta molemmille kursseille 600€.

Kurssin kesto on 3 päivää. Opetusta kurssilla on klo 9-17 (aloituspäivänä klo 10-17), mutta itsenäistä huovutusaikaa on vaikka läpi yön!

Osallistujamäärä: 10-14 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssipaikka: Salusjärven leirikeskus, Orimattila.

Opettajina Elina Saari ja Oona Jakku.

Opetuskieli: suomi (englanti, espanja)

Kolmen päivän ”Läppä lentää” -kurssilla valmistat kahdet muhkeat ja varmasti uniikit korvaläpät! Tavoitteena kurssilla on yhdistää läppiin Elinan hatuista tuttuja kolmiulotteisia elementtejä oman taitotason mukaan – nappuloita, kraatereita, lärpäkkeitä, härpäkkeitä, hörhöjä tai vaikka sarvia! Niille, joille Elinan tekniikat ovat ennestään tuttuja on elementtien kanssa taivas vain rajana. Tällä kurssilla ainoastaan tavallisten korvaläppien tekeminen on kielletty.

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla kokenut huovuttaja – tästä kurssista irtoaa uutta oppia varmasti kaikille. Tärkeintä on aito innostus ja tekemisen riemu!

Kurssilla käytettävät materiaalit: Jääkarhu, Ohukainen ja metallinen korvaläppäaihio. Materiaalimenekki riippuu täysin omasta designistasi.

Läppäaihioita ja muita huovutusmateriaaleja ja -tarvikkeita voit ostaa suoraan kurssipaikalta. Hyllyistä löytyy runsain mitoin Elinan käsinvärjäämiä uniikkipaloja ja extramateriaaleja, joten löydät varmasti omat suosikkisi.

Ilmoittautumisaika 15.5.2024 asti.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Felt Factionin kesän 2024 huovutuskursseille. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja muut tiedot, sekä valitse kurssi/kurssit johon osallistut.

Varmistathan, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoiteesi ovat sellaiset, joista tavoitamme sinut myös kesällä.

Kurssikirjeen saat sähköpostiisi, kun ilmoittautumisaika on ohi. Ilmoittautumisaika loppuu 15.5.2024. Ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtaisesti kuittaus kurssipaikan saamisesta tai varasijasta sähköpostiin.

Kurssikohtaiset osallistujamäärät on nähtävissä kurssikuvauksessa. Kurssit toteutuvat, kun minimimäärä täyttyy. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kursseille otetaan ilmoittautumisia varasijoille kurssien täytyttyä.

Huivahdus on täynnä! Voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle.

Kesäkursseilla otettuja kuvia ja videoita töistä ja yleisestä meiningistä käytetään Felt Factionin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa seuraavien kurssien mainostusta varten. Emme julkaise tahallaan huonoja kuvia.

Hennan asema on muutaman kilometrin päässä Salusjärven leirikeskuksesta, joten, jos olet
tulossa junalla, niin ilmoita meille siitä ennakkoon, jotta pääsemme noutamaan sinut asemalta.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Jos kurssia ei ole maksettu ajoissa annamme paikan seuraavalle. Jos maksettu kurssi perutaan 1.6. mennessä palautamme koko kurssimaksun, tämän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitamme 100 eur ja 15.6. jälkeen perutusta osallistumisesta ei palauteta mitään. Jos kurssimaksun eräpäivä ei sovi, niin maksun eräpäivästä voi neuvotella Akin kanssa.

Huom! Tilinumeromme on muuttunut. Huomioithan tämän maksaessasi kurssimaksua.

Mikäli Elina Saari/Felt Faction joutuu perumaan kurssin ylitsepääsemättömän esteen (sairaus,myrsky jne.) vuoksi, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja kursseista
aki.leppanen@feltfaction.fi / 0407270466

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia