Felt Factionin kesän kohokohta eli kesäkurssit on nyt nappuloitu ja huispattu.

Kiitos ihanat kurssilaiset taas hurjasta energialatauksesta, naurusta ja hienoista huovutustöistä!

Nappulamyräkässä valmistettiin kaunista & muhkeaa kolmiulotteista nappulahuopaa ja Hattuhuispauksessa puolestaan väännettiin maailman yksinkertaisimmalla hattukaavalla upeita huopahattuja. Kaikista töistä tuli tekijänsä näköisiä uniikkeja taideteoksia!

Ja kurssit ovat tulossa taas ensi kesänä. Me ehdimme jo tiimin kesken pitää huispaus-henkisen palaverin (siinä meni se erittäin laadukas punaviini ihan huomaamatta, hyvää oli kiitos) ja uudet kujeet ensi kesää varten on kirjattu ylös. Myös Salusjärven leirikeskus on varattu käyttöömme jälleen heinäkuun lopussa, joten merkitkää kalenteriin!

Felt Factionin tiimi kiittää ja kumartaa – oli taas lennokasta menoa ja isosti iloa!

Näihin kuviin ja tunnelmiin on mukavaa palata.

Kuvia Nappulakurssilta

Kuvat on ottanut Pia Simonen.

Kuvia hattukurssilta

Kuvat on ottanut Pia Simonen.

Seuraavia kesäkursseja odotellessa huovutusohjeita voit katsoa meidän YouTubesta ja sivuiltamme.