Uudet silkkimerinot ovat saapuneet verkkokauppaamme! Näiden lisäksi on myös kurssilaisille ja pop-up myynteihin omia ihania herkkuja tarjolla. Katso koko silkkimerinovalikoimamme tästä.

Silkkimerinotopsit on superhienoa merinovillaa ja silkkiä (70% merinovilla, 30% tussahsilkkiä)!

Silkkimerinotopsit vievät huovutustyösi uusiin svääreihin! Kuvioimalla esihuopaa silkkivillatopsilla  saat mehevän “marmoroidun” pinnan ja silkki antaa lisäksi upean kiillon. Silkkimerinosta valmistetut asusteet tuntuvat ylellisiltä ihoa vasten ja vain harvoin aiheuttavat oireita villaherkille asiakkaille.

Jos rakennat asusteesi suoraan silkkimerinotopsista, niin muista latoa kuidut ristikkäin, jotta sidoksesta tulee kestävä. Elina ei koskaan neulaa silkkimerinoita vaan vetää kuidut työn pintaan juuri ennen huovutusta, jolloin kuitujen kauneus pääsee parhaiten esiin. Jos käytät kuituja hyvin tarkkaan piirtelyyn, niin käytä pitkää Pro-neulaa.

Elinan huovutusohjeita ja materiaaliesittelyjä löydät Youtubesta.

Huovutuskurssien opettajat huomio!

Nyt voit saada Akin tai Felt Factionin assarit esittelemään ja myymään materiaaleja suoraan kurssipaikallesi. Ota hyvissäajoin yhteyttä Akiin ja sovi myynnistä (yhteydenoton täytyy tulla suoraan kurssin vetäjältä). aki.leppanen@feltfaction.fi  040-7270466