Ilmoittautuminen kesäkursseille on alkanut!

Felt Faction järjestää kesällä 2021 kaksi riemukasta huovutuskurssia Salusjärven leirikeskuksessa Orimattilassa 29.7.-5.8.2021! Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisaikaa on 1.5.2021 asti.

Huopakuiskaajan Tötterökurssi 29.7.-1.8.2021

4 päivää, hinta 360 euroa (hinta sisältää opetuksen ja majoituksen)

Opettaja: Elina Saari

Apuopettaja: Oona Jakku

Pönäkät pitsit ja liukuvat liemet 2.8.-5.8.2021

KURSSI TÄYNNÄ!

Voit ilmoittautua lomakkeella jonottamaan peruutuspaikkaa.

4 päivää, hinta 390 euroa (hinta sisältää opetuksen ja majoituksen)

Opettajat: Elina Saari ja Oona Jakku

Ilmoittautumislomake kesän 2021 kursseille

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Felt Factionin kesän 2021 huovutuskursille. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja muut tiedot, sekä valitse kurssi/kurssit johon osallistut.

Varmistathan, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoiteesi ovat sellaiset, joista tavoitamme sinut myös kesällä. Kurssikirjeen saat sähköpostiisi, kun ilmoittautumisaika on ohi. Ilmoittautumisaika loppuu 1.5.2021.

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 10. Maksimissaan kurssille otetaan 14 osallistujaa. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM Pönäkät pitsit ja liukuvat liemet 2.8.-5.8.2021 KURSSI TÄYNNÄ! Jätä tähän yhteystietosi mahdollisten peruutuspaikkojen varalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.

Kesäkursseilla otettuja kuvia ja videoita töistä ja yleisestä meiningistä käytetään Felt Factionin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa seuraavien kurssien mainostusta varten. Emme julkaise tahallaan huonoja kuvia.

Hennan asema on muutaman kilometrin päässä Salusjärven leirikeskuksesta, joten jos olet
tulossa junalla niin ilmoita meille siitä ennakkoon, jotta pääsemme noutamaan sinut asemalta.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Jos kurssia ei ole maksettu ajoissa annamme paikan seuraavalle. Jos maksettu kurssi perutaan 1.6. mennessä palautamme koko kurssimaksun, tämän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitamme 100 eur ja 15.06. jälkeen perutusta osallistumisesta ei palauteta mitään.

Mikäli Elina Saari/Felt Faction joutuu perumaan kurssin ylitsepääsemättömän esteen (sairaus,myrsky jne.) vuoksi, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja kursseista
aki.leppanen@feltfaction.fi / 0407270466

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Elina Saari kertoo videolla työstään ja tavastaan opettaa

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja kursseista
aki.leppanen@feltfaction.fi / 0407270466