Nyt niitä saa! Felt Factionin uutuudet Jääkarhusta on huovutettavat pitsipalat ja lumihiutaleet.

Pitsipalat ovat laserleikattua Jääkarhua. Laserleikkauksen jäljiltä niissä on ruskeat leikkausreunat, sekä ”poltetun villan” tuoksu (molemmat poistuvat huovutettaessa). Pitsipaloja saa uniikisti käsinvärjättynä ja luonnonvalkoisena. Valitettavasti emme pysty leikkauspöydältä emmekä väripadoista pelastamaan kaikkia hauskoja ”nappuloita” palojen sisältä, vaan niitä irtoaa prosessissa.

Vain luovuus on rajana sille, miten näitä laserleikattuja Jääkarhupaloja käytät. Voit esimerkiksi ohennella ja kissaharjata palojen reunat ja liittää ne osaksi suurempaa työtä (liitä neulaamalla, maalaa villoilla tarvittaessa, huovuta).

Pitsipalat ja lumihiutaleet löydät meidän kausituotteista. Tilatessasi käsinvärjättyjä paloja, kuvailethan tilauksen lisätietoihin väritoiveesi.

Pidä hauskaa ja kokeile ennakkoluulottomasti!

Lisää huovutusohjeita ja ideoita Elinan Youtube kanavalta.