Huovutusohjeita nappulalevyn käyttöön.

Nappulalevyllä voit tehdä pienempiä liitettäviä osioita huopatyöhösi, tai voit huovuttaa suoraan isommalla levyllä vaikka huivin. Huovutusohjeita nappulalevylle on eri versioita joista voit valita mieleisesi työhösi sopivaksi.

Nappulaleyvä on valikoimassamme isoa ja pientä, isoilla ja pienillä rei’illä. Nappulalevyyn sopii parhaiten materiaaliksi Ohukainen tai Lumi. Valmiit nappulat voit hyvin liittää neulaamalla Jääkarhu-pohjalle, muistat vain kissaharjata nappuloiden taustan ennen liittämistä.

Nappulalevyn perusohje

Lisänappulat nappulalevyllä

Kuvia nappulalevyllä tehdyistä töistä

Nappulalevyt ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia ja ne kestävät käyttöä. Rullaukset sujuu siis erinomaisesti levyjen taipuisan materiaalin johdosta.

Pienillä nappulalevyillä voit tehdä testejä ja harjoitella, isot levyt puolestaan antavat mahdollisuuden rakentaa huiveja, koruja, asustekankaita tai sisustuselementtejä. Isoilla levyillä voi jopa liivin rakentaa suoraan kaavan muotoon!

huovutusohjeita nappulalevylle

Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun lähdet rohkeasti kokeilemaan erilaisia sidoksia suikaleista Nappulalevylle tai vaikka yhdistelemään erilaisia villalankoja ja merino/silkkikuituja Ohukaissuikaleisiin. Myös leikkimällä suikaleiden paksuuksilla saa aikaan jännittäviä nappulapintoja.

Kokeile ennakkoluulottomasti ja pidä hauskaa!