Elina_Saari_Authorbiography.jpg

Huovutusohjeita nappulalevylle päivitetään tähän artikkeliin.

Nappulalevyllä voit tehdä pienempiä liitettäviä osioita huopatyöhösi, tai voit huovuttaa suoraan isommalla levyllä vaikka huivin. Huovutusohjeita nappulalevylle on eri versioita joista voit valita mieleisesi työhösi sopivaksi.

Nappulaleyvä on valikoimassamme isoa ja pientä, isoilla ja pienillä rei’illä. Nappulalevyyn sopii parhaiten materiaaliksi Ohukainen tai Lumi. Valmiit nappulat voit hyvin liittää neulaamalla Jääkarhu-pohjalle, muistat vain kissaharjata nappuloiden taustan ennen liittämistä.

Nappulalevyn perusohje

Lisänappulat nappulalevyllä

Kuvia nappulalevyllä tehdyistä töistä

Nappulalevyt ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia ja ne kestävät käyttöä. Rullaukset sujuu siis erinomaisesti levyjen taipuisan materiaalin johdosta.

Pienillä nappulalevyillä voit tehdä testejä ja harjoitella, isot levyt puolestaan antavat mahdollisuuden rakentaa huiveja, koruja, asustekankaita tai sisustuselementtejä. Isoilla levyillä voi jopa liivin rakentaa suoraan kaavan muotoon! Pienet levyt on myös erinomaisia lisänappuloiden tekoon. Tee levyllä pieni määrä nappuloita ja kiinnitä huopatyöhösi.

Lisäkepallot Nappulalevyllä

Nappuloista saat myös palloja täyttämällä koloja. Ota isompi pala esimerkiksi Ohukaista, työnnä se reiästä, täytä hieman villalla (Ohukaisen hötöjämillä). Kiinnitä pallo pienellä kumilenkillä. Täytä näitä levyyn useampi ja peitä pallojen takaosa hötöpaloilla Lunta tai Ohukaista, kuten videolla näytetään ja huovuta valmiiksi samaan tapaan. Kissaharjaa kuivana tausta ja liitä huopatyöhösi kuivat pallot neulaamalla. Ohje yllä videossa.

huovutusohjeita nappulalevylle

Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun lähdet rohkeasti kokeilemaan erilaisia sidoksia suikaleista Nappulalevylle tai vaikka yhdistelemään erilaisia villalankoja ja merino/silkkikuituja Ohukaissuikaleisiin. Myös leikkimällä suikaleiden paksuuksilla saa aikaan jännittäviä nappulapintoja.

Kokeile ennakkoluulottomasti ja pidä hauskaa!