Felt Factionin kesäkursseista toteutetaan vain ensimmäinen (”Laukusta Hattuun”) kurssi

Toiselle kurssille (Tulta ja Tappuraa) ilmoittautuneet ulkomaan vieraat eivät koronarajoitusten vuoksi pääse maahan ja näin ollen toinen kurssi joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

”Laukusta Hattuun” -huovutuskurssi järjestetään Orimattilassa, Salusjärven leirikeskuksessa 21.-24.7.2020. Kurssille mahtuu vielä muutama osallistuja.

Tällä kurssilla käymme läpi huovutuksen perusteita Elinan tyyliin; nappulalevyn käyttöä, liitosten tekemistä, nuno-huovutusta, kolmiuloitteisten muotojen tekoa, materiaalien valintaa käyttötarkoituksen mukaan.

Näiden jälkeen siirrymme sujuvasti soveltamaan oppeja käytännössä. Laukku rakennetaan huovutusvalmiiksi jo ensimmäisenä päivänä. Toisena päivänä laukku huovutetaan valmiiksi ja jatketaan hattujen parissa.

Kurssin tavoitteena on saada valmiiksi yksi laukku ja kaksi hattua. Muistakaa toki, että kurssilaiset etenevät kukin omaan tahtiinsa – Salusjärvellä vain on mahdollisuus uppoutua huovutuksen hurmokseen ilman aikarajoitteita. Yleensä heittäytyminen palkitsee ja kurssilaisilla on paljon kotiinviemisiä!

Kurssi sopii aloittelijoille!

Kurssille voit ilmoittautua tästä linkistä: https://www.feltfaction.fi/huovutuskurssit/