Felt Faction on tiiviisti seurannut pandemian leviämistä ja hallituksen suosituksia koskien tapahtumien järjestämistä kriisin keskellä.

Tällä tietoa kesäkurssimme järjestetetään normaalisti Orimattilassa Salusjärven leirikeskuksessa 21.-28.7.2020! Kurssiperuutuksia ei ole tullut, muutama paikka olisi vielä vapaana, mutta pidennämme ilmoittautumis/peruutuusaikaa 31.5.2020 asti, emmekä lähetä kurssilaskuja ennen sitä. Kesäkurssien osallistujamäärä on max. 14 kurssilaista / huovutuskurssi, joten isosta joukkokokoontumisesta ei ole kyse. 
Päivitämme sivujamme säännöllisesti ja tiedotamme kurssilaisia mahdollisista muutoksista.

Terveisin

Felt Faction tiimi

Kesäkurssit järjestetään Orimattilassa, Salusjärven leirikeskuksessa 21.-28.7.2020. Kursseja on tänä kesänä kaksi. Ensimmäinen kurssi (21.-24.7.2020) on laukku- ja hattukurssi ja se sopii hyvin myös aloittelijoille. Toinen kurssi (25.-28.7.2020) sisältää värjäämistä ja asusteiden tekoa huovuttamalla ihanaan uuteen merinovillaneuleeseen tehosteita ja lisäosia. Tämä kurssi sopii jo Elinan kursseilla olleille tai mainiona jatkona laukku- ja hattukurssiin.

Ilmoittautuminen ja tarkemmat kurssisisällöt tästä linkistä: https://www.feltfaction.fi/huovutuskurssit/

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nähdään kesällä!