Huovutusneula, Karkea

1,00  sis ALV 24%

Huovutusneula Karkea on paksujen materiaalien yhdistämiseen tarkoitettu huopaneula. Karkea neula on kaikista neuloista repivin. Siinä on selkeästi erottuvat väkäset ja sen käytössä tarvitaan jo jonkinverran voimaa.

Kuvaus

Huovutusneula Karkea on tehokas huopaneula paksujen materiaalien yhdistämiseen.

Karkea neula on kaikista neuloista repivin. Siinä on selkeästi erottuvat väkäset ja sen käytössä tarvitaan jo jonkinverran voimaa. Tämä neula on kuitenkin tuottanut iloa kurssilaisille, jotka ovat työstäneet kolmiulotteisia seinätekstiileitä, joissa on liitetty toisiinsa jo vähän huopuneita osia tai on rakennettu esim. lintuja tai suuria veistoksia.

Tämä neula ei sovellu lapsiryhmille, eikä myöskään yleisneulaksi käsityöläisille, joille neulaaminen on uusi tuttavuus.

 

Huopaneulat ovat oivallisia huovutuksen apuvälineitä. Kannattaa pitää mielessä, että kulutuksen kestävää tuotetta ei saa pelkästään neulaamalla vaan tuote pitää myös huovuttaa. Neulat tulevat Felt Factioniin suoraan tehtaalta ilman välikäsiä ja Felt Factionin myymät huovutusneulat on Elina valikoinut huolellisesti yhdessä tehtaan kanssa niin, että ne todellakin toimivat ja kestävät. Yleinen harhaluulo on, että ”mitä karkeampi neula, sitä kestävämpi”. Neulalla ei pidä naulata/hakata, vaan neulausliike on pieni & tikuttava ja pysyy työn pinnassa. Tehokas neula työntää kuidut läpi nurjalle puolelle vaikka liike on pieni, tarkista siis aina työn nurjalta puolelta, että kuidut tulevat selkeästi läpi.

 

Voit tilata neuloja joko yksittäin, kymmenittäin, satoja tai tuhansia – pakkaamme ne käytännöllisiin putkiloihin.

  • Alle 30€ tilauksiin lisäämme 3€ pienlaskutuslisän.

Ps. Muistathan myös napakat ja edulliset neulausalustamme. Neulausalustat ovat solumuovia, joten neulaaminen on tukevaa, eikä alusta ”syö” neulaasi. Solumuovialustoista ei myöskään jää roskaa huopatyöhösi, kuten vaikka superlonista toisinaan jää.

Lisää huovutusohjeita ja ideoita löydät Youtube-kanavaltamme.