Klikkaa kuvasta suoraan galleriaan!
Klikkaa kuvasta suoraan galleriaan!

Taitoliitto järjesti keväällä 2014 Folkista poppia käsityö- ja muotoilutuotteiden suunnittelukilpailun, jossa etsittiin uudenlaisia käsityö- ja designtuotteita, joiden suunnittelussa on hyödynnetty suomalaista kansanperinnettä. Kilpailuun saatiin 169 ehdotusta. KUNNIAMAININTA (4 sija) Elina Saari NAHKA-HUOPATAKIT

Taitoliitto järjesti keväällä 2014 Folkista poppia käsityö- ja muotoilutuotteiden suunnittelukilpailun, jossa etsittiin uudenlaisia käsityö- ja designtuotteita, joiden suunnittelussa on hyödynnetty suomalaista kansanperinnettä. Kilpailuun saatiin 169 ehdotusta.
KUNNIAMAININTA (4 sija) Elina Saari NAHKA-HUOPATAKIT
“Tuotteessa on asennetta. Ehkä selkeimmin poppia kaikista osallistuneista, kenties jopa rokkia. Takit lähentelevät couturea. Kaavoitus ja työn jälki huolellista. Tekniikoiden, valmistuksen ja suunnittelun yhdistelmä on saumaton. Kierrätysmateriaalit, pyöränkumit ja vanhat nahkatakit hienosti saatu elämään ja tuotu tähän päivään. Ristisymbolin käyttö olisi kaivannut tarinan ja selityksen miten se liittyy kansanperinteeseen.”

Kiitos Taitoliitto, Miia Heiska (kaavoitus/ompelu), Meeri Tarvainen ja Atte Venäläinen (mallit) ja luottokuvaaja Tomi Kallio!